Dette er et alvorlig tema som vi tar meget alvorlig. Identitetstyveri kan straffes med opptil 2 års fengsel.

Hvis du mener at noen har bestilt noen av våre produkter under ditt navn, må duta kontakt med politiet for å levere inn en anmeldelse.

På politiets oppfordring vil vi utlevere serverlogger med IP-informasjon, geodata, informasjon om datamaskinen som har registrert seg, ISP-info, og annen relevant info om den som faktisk registrerte seg (f.eks Facebook-konto, Google-konto, universitetsID osv.)

Alle bestilinger blir fulgt opp med minst en bekreftelse på epost. Disse er viktig informasjon for deg å ta vare på.